Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

DİYARBAKIRSPOR'DA BORÇ 15 MİLYON TL

 

21.5.2009 10:11:22

Önümüzdeki Sezon Turkcell Süper Lig'de Mücadele Edecek Olan Diyarbakırspor, Borçlarını Çözüme Kavuşturamazsa Transfer Dahi Yapamama Tehlikesiyle Karşı Karşıya. Güneydoğu’yu Temsil Eden Diyarbakırspor 3. Yıl Aradan Sonra Tekrar Türkcell Süper Lige Çıkma Başarısı Göstermişti.

 

 

İHA- Diyarbakırspor borç kıskacında. Süper Lig'de naklen yayın, İddaa ve forma reklamıyla birlikte 15-20 milyon TL arasında sabit gelirleri olması beklenen Diyarbakırspor'un, eski borçlar ve hacizlerle ilgili sorunlarını çözemediği takdirde bunlardan yararlanamayacağı öğrenildi.

Diyarbakırspor Kulübü'nden edinilen bilgiye göre, takımı şampiyon yapan futbolcular alacaklarını tahsil etmek için federasyona başvururdu. Futbolculara 1 ay içerisinde ödeme yapılmazsa hem serbest kalacaklar, hem de alacaklarını Diyarbakırspor'un olası gelirlerinden tahsil edecekleri için kulüp yeni sezon öncesinde ne transfer yapabilecek, ne de lisans çıkarabilecek. Mevcut kadrodan 10-12 futbolcu ile yola devam edilip, en az 15 transferin yapılmak istendiği Diyarbakırspor'da yerli ve yabancı transferine
sağlıklı şekilde başlanabilmesi için de sıcak paraya ihtiyaç var. Kulüp çalışanlarının neredeyse 1 yılı bulan maaşları, kulübün diğer temel ihtiyaçlarıyla ilgili sorunlar ve başkan Dr. Abdurrahman Yakut'un geçen sezon karşılıksız çıkan çeklerinin ödenmesiyle ilgili sorunlar için de kaynağa ihtiyaç var.

Başkan Dr. Abdurrahman Yakut, Diyarbakırspor'un yaşadığı ekonomik krizin yeni olmadığı, bir önceki Süper Lig döneminden kalan borçların bulunduğunu ifade ederek, kulübün toplam borç miktarının 15 milyon TL olduğunu söyledi. Bu borcun 7 milyon TL için haciz geldiğini bildiren Yakut, sorunun çözümü için temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gitti.
"Ekonomik Açıdan Güçlü Olan Varsa Bırakırım" :Yakut, Ankara'da Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ve AK Parti Diyarbakır milletvekillerinin katılacağı bir toplantı yapacaklarını vurgulayarak, şöyle konuştu: ''Çalışma yaptırdık, borcumuzun yaklaşık 15 milyon TL olduğunu belirledik. Ankara'daki toplantıda kulübün yaşadığı sıkıntıları anlatıp destek isteyeceğiz. Diyarbakırspor'un bu ekonomik sıkıntıdan acilen kurtulması gerekiyor.

 Çünkü seneye mücadele edilecek lig Bank Asya 1. Lig değil. Rakip kulüplerle mücadele edebilmek için iyi oyuncular transfer etmek gerekiyor. Bunun için güçlü bir ekonomik yapıya sahip olmak lazım. Para olmazsa Süper Lig'de başarı beklenmez, ancak kulübümüz ne yazık ki şu an buna sahip değil.''

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337937

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber